Back Estàs aquí:Home Caminades Amb les “Lluites Compartides” d’Òmnium Cultural, a Samuntà

Caminades realitzades

Amb les “Lluites Compartides” d’Òmnium Cultural, a Samuntà

Samunta biciclatada 1998
Samunta 1998


 

Fotos:
Recollida de signatures contra el projecte de pedrera de Samuntà a la Fira del Gall de Vilafranca els dies 20 i 21 de desembre de 1997.
Bicicletada popular a la masia de Samuntà el diumenge 25 de gener de 1998

Diumenge 30 d’abril, sortida del Parc de la Pau, a les 9 del matí
Caminada en col·laboració amb Òmnium Cultural de l'Alt Penedès dins els actes commemoratius de la mobilització popular contra el projecte d'obrir una pedrera a Samuntà. Enguany es compliran 20 anys d'aquesta mobilització ciutadana que s'emmarca dins la campanya promoguda per Òmnium Cultural amb el lema Lluites compartides. Lluita per la terra al Penedès.
La primera fita de la caminada serà una visita a l'exposició Lluita per la Terra al Penedès, ubicada al castell de Sant Martí Sarroca. Membres d’Òmnium explicaran el contingut d’aquesta exposició itinerant en el seu últim dia de presència a Sant Martí Sarroca. Tot seguit, la ruta de la caminada continuarà cap a la finca de Samuntà, on es pretenia obrir una pedrera per extreure material per a diversos usos industrials a l'indret d’aquesta muntanya que abraça la masia. La caminada farà un trajecte en cercle, l’anada per la zona muntanyosa, mentre que la tornada serà per camins planers per les barriades de Romaní i la Fassina.
El recorregut de la caminada és gairebé d’uns 10 quilòmetres. Caldrà portar esmorzar, aigua i anar ben calçat. L’arribada al Parc de la Pau es prevista per abans de les dues de la tarda.