Back Estàs aquí:Home Informació Actualitat Protagonistes Antonio Rosell Escofet celebra el seus 100 anys envoltat de la família

Actualitat

Antonio Rosell Escofet celebra el seus 100 anys envoltat de la família

Antonio Rosell Escofet celebra els 100 anys envoltat de la família
En “Tonet” de cal Xic Martí de l’Hostal, que es com se’l coneix, ha arribat als cent anys. El dissabte 2 de novembre, molt cofoi, rebia a casa seva els veïns i familiars que el van felicitar per aquesta data tant significativa del seu llegat personal.


Amb una salut envejable, en Tonet cada dia fa un passeig pels voltants de casa seva, i fa una estona de bicicleta estàtica al matí i una altra vegada a la tarda. Està al dia de tot el que passa mirant el televisor, tot i que la seva oïda és bona per la seva avançada edat fa servir auricular sense fil.
Té una memòria envejable i recorda qualsevol cosa del llarg d’aquests 100 anys, puntualitza les dates exactes significatives de la seva vida i es pot parlar de qualsevol tema. Diu que s’avorreix una mica, però fa servir molt la memòria. Aquests dies està pendent dels resultats de les eleccions generals i aspectant amb el procés de Catalunya.

Per Molts Anys!