Back Estàs aquí:Home Informació Esports

Les X 12 hores de vòlei 4x4 es disputaran el 22 de juliol

cartell 24Hvolei

La desena edició de les 12 Hores de Vòlei 4x4 de Sant Martí es disputaran el dissabte 22 de juliol. El Club Vòlei Sant Martí ha organitzat la jornada, que es disputarà de les 10h del matí a les 10h del vespre al Pavelló municipal.
Per participar en el torneig es pot fer les inscripcions a clubvoleisantmarti.blogspot.com. L'import de la inscripció és de 15€ per participant i les places són limitades.

El Club de Bitlles Sant Martí és el Campió de la primera Lliga Penedès

El club de Bitlles de Sant Martí esdevé el Campió de la 1a. Lliga Penedès
Sis equips penedesencs han jugat la primera Lliga de Bitlles Catalanes durant aquest estiu 2016.
La darrere tirada de bitlles d’aquest campionat es va jugar el dissabte 24 de setembre a Vilafranca del Penedès, al Parc del Tívoli, on l’equip del Sant Martí va guanyar les dues partides davant La Ràpita:

Llegeix més...

Espectacular actuació de Pol Retamal, atleta del F.C.Barcelona

Aquests últims dies, el temps récord aconseguits per Pol Retamal són noticia a les xarxes digitals.

El jove atleta martinenc del FC Barcelona i monitor i coordinador de l’escola dels Velocistes Penedès, el passat diumenge 4 de juny es va proclamar campió de Catalunya Júnior de 200mll amb rècord dels campionats, amb un temps de 21”37.

Llegeix més...

Plata i bronze per a Pol Retamal a l'Europeu juvenil de Tbilisi

PolRetamalfinal220m

El martinenc Pol Retamal va aconseguir la medalla de bronze dels 200 metres el passat 17 de juliol en els Campionats d'Europa Juvenils d'Atletisme que es disputaven des del 14 de juliol a Tbilisi, Geòrgia. Retamal va quedar tercer en la final amb un temps de 21"24 i també va obtenir la medalla de plata amb l'equip espanyol de relleus medley.
L'atleta martinenc va obtenir la medalla de bronze dels 200 metres amb un final de cursa molt fort, en el qual va haver remuntar fins a tres posicions per poder arribar al podi. En Pol també va ser el tercer rellevista de la competició que va tancar els campionats, la cursa de relleus, que va quedar en segon lloc darrere de l'equip italià. Amb aquesta cursa, l'atleta martinenc va obtenir la medalla de plata per equips.